Jestem zadowolona z instytucji małżeństwa. Cieszę się, że mimo łatwości rozwiązania stawiamy czoła codzienności
@collins02 Czytanie między wierszami to wyłapywanie kodów lub interpretacja. Interpretacja może być dowolna w zależności kto czyta…
@Nunu Nie wiem ile masz lat, ale bardzo polecam Ci internet: sama sobie na portalu randkowym znalazłam męża: w tamtych czasach nie było jeszcze aplikacji randkowych więc teraz masz pole do popisu. 2 moje znajome spotkały swoich obecnych mężów przez Tindera. A chór chórowi nie równy: polecam zespoły śpiewacze przy wyższych uczelniach, albo takie w których średnia wieku niższa. Jest też masa różnych fajnych aktywności w sieci: np. wycieczki górskie - ludzie znajomi i nieznajomi umawiają się wspólnie i ruszają razem na szlak. Są też imprezy dla singli i tak zwane szybkie randki w realu (ludzi spotykają się np. w knajpie i każdy z każdym rozmawia kilka minut żeby sprawdzić czy coś ich łączy).
O ile znam Nunu, to jest ona osobą bardzo subtelną i delikatną. Łatwo ją zranić. Troszkę strach polecać jej znajomości internetowe. Obawiałabym się, by jej ktoś nie zranił emocjonalnie.
@joko Ja też jestem delikatna. I po tych spotkaniach internetowych zostało mi kilku fajnych znajomych. Zdarzaly się też niewypały, ale zazwyczaj była to krótka pogawędka przy kawie i tyle. Są też portale bardziej na poważnie:.było dawno temu: Przeznaczeni sobie czy jakoś tak. Moja jedna znajoma umówiła się przez Tindera: chłopak już na pierwszym spotkaniu jej powiedział że szuka stałego związku i małżeństwa i że ona mu się podoba. Powiedział czy ją to interesuje, bo jeśli nie to on szuka dalej. No i są razem, teraz już po ślubie.
Skoro tak, to fajnie. Niestety ale zmykam. Jest obniżka w Douglasie a sama wiesz, jakie są tam ceny. Warto więc zajrzeć
@joko To przy okazji ma walor edukacyjny: gada się z różnymi ludźmi i uczy się jak to działa jak to jest, że ludzie nie gryzą (i nie mówię tu o jednorazowych przygodach na jedną noc). Szukajcie a (aż) znajdziecie, pukajcie a (aż) otworzą Wam
@joko Nie przepadam za tym sklepem, ale jeśli rzeczywiście coś dobrego i tanio to warto.
Warto. Perfumy.CC. I CE dla męża.
Kilkaset zł zaoszczędzę, bo 20% obniżka.
@joko Kupiłam mężowi perfumy z jakieś 6 lat temu. Używa sporadycznie. Dużo jeszcze zostało…
A ja mam “chłopa” z Pytamy…
@Vilemo Serio?!
Bardzo serio
Kurde nie moge sie przyzwyczaić do tego ze jestem Levis a nie Vilemo
@Vilemo To wróć do dawnego nicku (a).
Nie da sie tu zmienic nicku
O ile sie nie myle to sie da
Ponoc tylko helmu bojowego nie da sie przenicowac, ale to tez kwestia odpowieniego czolgu i miekkiego podloza
Nie dalo sie od początku. I z tego co widze nadal nie ma takiej opcji.
Ty nie zmirnisz, ja o ile sie nie myle moge
Podanie, odpowiednie zalaczniki i upowaznienie i mozna sprobowac
To próbuj