Mam i ja

No to fakt mniej. Ale taka kamerka była by bezpieczniejsza i więcej parametrów by dała.

2 polubienia

W Polsce to pieśń przyszłości. Za luksus uznaje się znieczulenie ogólne.

2 polubienia

Za luksus uznaje się podstawowe badania wypisane na NFZ przez lekarza domowego. Mam szczęście mieć dobrego bo wypisuje mi wszystkie badania od ręki, w zeszłym roku miałem 2x + doopler

3 polubienia

Faktycznie masz szczęście. Nie chcą dawać skierowań na prośbę pacjenta. Sami chcą decydować. Ważne by nie obciążać funduszu. Skierują jak już będzie stan agonalny. Do zakładu pogrzebowego.

3 polubienia

W zakladzie pgrzebowym tez drogo…

3 polubienia

Kiedyś mi ktoś mówił że za badanie płaci twój lekarz domowy. to by wyjaśniało dużo. Znaczy o tyle mniej dostaje.

2 polubienia

Niech zabiją wszystkich chorych i leczą zdrowych.

3 polubienia

U mnie z lekarzem domowym z niczym nie ma problemów. Dlatego się nie przepisałem w nowy adres od 5 lat.

2 polubienia

Przeczytałam rady bo też przemęczona jestem chronicznie. Punkt 6, 7, 8 najtrudniej zrealizować niestety. Teraz mam aż tydzień urlopu to może złapie reset. A przynajmniej wyspie.

3 polubienia

Ja mam kwarantannę. Ale późno wieczorem wychodzę do sklepu i śmietnika.

5 polubień

Masz apkę?

1 polubienie

Nie

2 polubienia

Mnie bezsenność po covid została.

2 polubienia

To instaluj. Nie sprawdzają jej i wtedy psy nie przyjeżdżają. Ja ostatnie zdjęcie na kwarantannie kota wysłałem.

1 polubienie

Nie chcę. W nocy nie przyjadą. Powiem jakby co że siedziałem w kiblu i nie miałem tam telefonu.

4 polubienia

do 22 wysyłają prośbę. A zresztą i tak po 1 sprawdzeniu min 8 h mija aż się ozwą.

3 polubienia

W dupie ich mam. Niech się zajmą konkretną robotą. Ta cała izolacja to moim zdaniem durny pomysł. Całe rodziny nawet z psem nie mogą wyjść.

3 polubienia

Łączę się w bólu z tobą. Moje auto nie będzie miało na czas wymienionego oleju przez covid. Żona mechanika ma test na + i zamknęli cały warsztat.

4 polubienia

Absurd goni absurd. Omikron nie jest tak groźny. Mogliby już puścić tych ludzi wolno.

2 polubienia
4 polubienia