No to fakt mniej. Ale taka kamerka była by bezpieczniejsza i więcej parametrów by dała.
W Polsce to pieśń przyszłości. Za luksus uznaje się znieczulenie ogólne.
Za luksus uznaje się podstawowe badania wypisane na NFZ przez lekarza domowego. Mam szczęście mieć dobrego bo wypisuje mi wszystkie badania od ręki, w zeszłym roku miałem 2x + doopler
Faktycznie masz szczęście. Nie chcą dawać skierowań na prośbę pacjenta. Sami chcą decydować. Ważne by nie obciążać funduszu. Skierują jak już będzie stan agonalny. Do zakładu pogrzebowego.
W zakladzie pgrzebowym tez drogo…
Kiedyś mi ktoś mówił że za badanie płaci twój lekarz domowy. to by wyjaśniało dużo. Znaczy o tyle mniej dostaje.
Niech zabiją wszystkich chorych i leczą zdrowych.
U mnie z lekarzem domowym z niczym nie ma problemów. Dlatego się nie przepisałem w nowy adres od 5 lat.
Przeczytałam rady bo też przemęczona jestem chronicznie. Punkt 6, 7, 8 najtrudniej zrealizować niestety. Teraz mam aż tydzień urlopu to może złapie reset. A przynajmniej wyspie.
Ja mam kwarantannę. Ale późno wieczorem wychodzę do sklepu i śmietnika.
Masz apkę?
Nie
Mnie bezsenność po covid została.
To instaluj. Nie sprawdzają jej i wtedy psy nie przyjeżdżają. Ja ostatnie zdjęcie na kwarantannie kota wysłałem.
Nie chcę. W nocy nie przyjadą. Powiem jakby co że siedziałem w kiblu i nie miałem tam telefonu.
do 22 wysyłają prośbę. A zresztą i tak po 1 sprawdzeniu min 8 h mija aż się ozwą.
W dupie ich mam. Niech się zajmą konkretną robotą. Ta cała izolacja to moim zdaniem durny pomysł. Całe rodziny nawet z psem nie mogą wyjść.
Łączę się w bólu z tobą. Moje auto nie będzie miało na czas wymienionego oleju przez covid. Żona mechanika ma test na + i zamknęli cały warsztat.
Absurd goni absurd. Omikron nie jest tak groźny. Mogliby już puścić tych ludzi wolno.