Ja odpowiadałem na pytanie @anon52897632 jak wygląda to w Niemczech
a maslo probowales dawac?
tluste to koty na ogol lubia.
Nie ruszy. Chyba, że przyklejone do boczku. Wtedy na nic nie patrzy…
kazdy kot ma swoje narowy jedzeniowe
moja to miala maslo, zoltko i krewetki. wtedy nic nie rzadzilo.
poza tym tylko suche jedzenie, zadne kawaleczcki w sosiku czy pasztety.
jak zdrowy to niech sobie wcina co mu smakuje
Za zdrowy. Prawie 7 kilo.
Spadam.
ja tez. dobranoc.
Ta władza nie umie nic, tylko kłamać.
Przecież oni nawet stadniny nie potrafią prowadzić, albo corocznej aukcji w radiu
Kończę remont kolejnego budynku więzienia w Czarnym / Pomorskie, jakby co - klimatyzacja, centralne, wodą itd. Chłopaki jarają orginalne Malboro. Kantyna jest dostępna
dla siebie szykuja?
Bardzo stare budynki, niektóre pamiętają l wojnę, co 3 dzień jestem w domu, a tak to śpię w celi na pryczy prowizorce - łóżko i taboret przyspawane do podłogi, dają koc i poduszkę i kubek, a dzwi zamykane na 3 spusty. Poprostu chcemy to szybko skończyć, najgorsze te rewizje, kontrole - podlegamy prawu pod skazanych bez wyjątków, a do tojtoja to trzeba poprosić o zgodę. Życie jest ciekawe, nawet pielęgniarka mi przysługuje
Nikt nie ucieka z Anglii bo niby gdzie.Teraz tylko Polacy wyjezdzali na swieta.Wszystko zamkniete,ale to pozostale kraje UE zamknely sie przed Anglia.Raczej nie ma problemu z przedostaniem sie np.z Polski do Niemiec.
Chyba caly Londyn,nie tylko Heathrow czy Stansted,czyli obszar lotnisk.
Londyn tak…Ale east lands to troche szerzej…
w Bham jest lotnisko i ciagle trzeci.
Nie tylko Polacy … Francuzi np też …
Rząd zapowiedział pomoc rządową z LOTu / grozi upadłość przez wirusa / dla chętnych do powrotu + ułatwienia z ambasad o przyśpieszenie procedur, a ewentualna kwarantanna w Polsce. Chwyt bardziej polityczny dla PiS, by sobie poprawić złą opinię, że dbamy o wszystkich
Mnie to nie dotyczy,zostalam w Uk.
Teraz bedzie sie to nazywalo Lot z domu
, nic nie tracisz
I ceny biletow z kosmosu
No niby państwo da. LOT to spółka giełdowa i państwowa, Takiej spółki państwo nie może wspomóc finansowo przed upadłością, bo sprzeczne z kodeksem spółek handlowych i UE. Ale że przez covid to zakaz można obejć podpierajác się pomocą humanitarną. Państwo uratuje dużo więcej kasy niż wyłoży na pomoc, bo to przewiduje ustawa kovidowa. Takie kreatywne przekręty księgowości