Najgorsze, że oni mogą sztuczną inteligencję zaprząc w służbie szpiegowania obywatela Algorytm wyszuka, że człowiek w jednym zdaniu użył np. słów d…a i kaczka i wtedy…
Handel już to stosuje.
O byś miał rację bo jak nie to witamy w PRL na bis
Balcerowicz
Na prywatnyym polu nie zyje się źle, pod warunkkem ze minimum socjalne sie zachowuje
Po całości wszystko zrujnowane…kobiety pod kontrolą, nie powiem w co się im zagląda. Ta dziewczyna z miasta na P. zmarła, bo dziecko w niej umierało Szaleństwo zatacza kręgi. A gawiedź się cieszyła, że dali na dzieci. Ja wiedziałam, że wybuchnie inflacja, ale to trzeba mieć podstawy wiedzy ekonomicznej i wiedzieć co to podaż pieniądza. To nie powinno być tak, że patologiczni rodzice dostają jak leci pieniądze do ręki…
Podaż tu nie jest problemem
Ekonomia to nie to, ze zjesz dwa drugie dania na obiad🐱
Z pustym brzuszkiem zle sie mysli, z przejedzeniem jeszcze gorzej
Do wladzy dorwal sie niedorobiony hitlerek
To jest taka pół- czy może nawet ćwierćprawda, po której człowiek czuje się pewny swego jednocześnie głównie się myląc. Rządy w państwach demokratycznych itd. nie szukają otwarcie bezpośredniej kontroli nad infrastrukturą, ale to jedyna rzecz która się zgadza. Zamiast tego wprowadzają przepisy prawne nakazujące prywatnym firmom działającym w internecie kontrolować treści umieszczane przez użytkowników, osiągając ten sam cel co PiS ale cudzymi rękoma…
Kolego, lataja w kosmos, dopuszczają bunt na pokladzie
Polityka, to taki kociołek, w którym stale się coś gotuje. Ale nie zmienia to tego, że w demokracji nie usiłuje się za wszelką cenę zapanować nad ludzkimi sumieniami. A PiS do tego jawnie dąży. Krok po kroku. Gazety prawie wszystkie przejęte, ciąże będą rejestrowane, a teraz parcie do założenia kagańca narodowi. I to nie jest ani ćwierć, ani półprawda, tylko cała prawda.
Ustawowe ukrycie majątków najbliższej rodziny pisowskich polityków też o czymś swiadczy.
Bunt do którego ktoś dopuszcza, to dupa a nie bunt…
Właśnie strona FakeNews.pl zdementowała te “rewelacje” z tytułu posta.
Od razu mi to pachniało jakąś bzdurą, u mnie w firmie by o tym sie mówiło, Wyborcza dała się wpuścić w maliny. Ale faktem jest, ze po tym rządzie wszystkiego się można spodziewać.
Rozmawialiśmy kiedyś, skąd się bierze poparcie dla PiS-u. Wspominałem tam, jak niska była poprzeczka potrzebna do jego pozyskania, i jak pomimo to żadnej innej partii nie chciało się po nie schylić. Teraz dodam tylko, że wyborcy PiS-u nie popierają go pomimo jego zapędów. Ich to nie obchodzi, dokładnie tak jak wcześniej nikogo nie obchodziło pozyskanie ich poparcia. Biorąc pod uwagę doświadczenia z innymi partiami, jest to całkiem rozsądna decyzja.
W ogóle demokracja to ciekawy system. Działa zupełnie jak nie przymierzając wolny rynek, na którym sukces osiąga się przecież poprzez ciągłe dążenie do stania się monopolistą. W sumie nic dziwnego, że te dwie idee tak często idą w parze: obie udają, że każdy może tym monopolistą zostać…
a potem zaczyna sie rewolucja? wole negocjować niz strajkowac
@birbant byly encyklopedie i biblioteki i na szczęście jeszcze są
Może znów podpuszczają…
Wiem skąd się bierze poparcie dla PiS, wiem, jakie błędy popełniały poprzednie rządy i mam pojęcie czym jest demokracja i jak działa. Ale za wyjaśnienia dziękuję.
Po prostu w Polsce za dużo jest ludzi, których to nie obchodzi, więc mają, to co mają i ponosić będą konsekwencje swojego nieobchodzenia.
Są też ludzie, których to obchodzi, co widać i słychać i mam nadzieję, że będzie ich coraz więcej.
@Bingola przeczytałem ten artykuł. W swej treści nic nie dementuje, tylko twierdzi, że jest inny cel tych zamierzeń rządu. Inny, niż podaje Wyborcza.
Najważniejszy jest cel: uświęca środki.