Odszedł Antykwa….. :(

Proszę o zamknięcie tematu

1 polubienie

Do Bingoli się zwróć.

4 polubienia

Wszyscy zdrowi Piochus???

2 polubienia

Po 1- bycie moderatorem nie ma nic wspolnego z rozwiązywaniem zagadek.
Po 2- jakim niby prawem decydujesz o czym mozna rozmawiac w NIE TWOIM temacie?
Po 3- kto dał ci prawo "sprowadzać do pionu"mądrzejszych od ciebie?

3 polubienia

A może by tak nieco ciszej nad grobem,co?

3 polubienia

Jesli to do mnie to… nie uznaję tego tematu za grób. Równocześnie jako ktos,kto najwięcej razy sie spotkal z Antykwą,jestem absolutnie przekonana że bylby zachwycony faktem,ze temat o Nim żyje nadal.

3 polubienia

Nie do Ciebie bo chyba można uchwycić brak odnośnika?
Mam do tego inne podejscie.Bo to co zobaczylem wyżej kojarzy mi sie z alkoholową stypą.
No ale ja go nie znalem,jak juz napisalem dawno temu.Co nie znaczy ze mam sie zamknąć gdy mi sie coś nie podoba.

Oczywiście ze kazdy ma prawo napisac co sie nie podoba,jak najbardziej. Nie zgadzam sie jednak na strofowanie ludzi ktorych Zygmunt nazywal przyjaciółmi oraz na pisanie bzdur typu "to nie bylo tematem rozmów z Antykwą " przez kogos,kto nigdy z nim nie rozmawial.

3 polubienia

Ok.Nie wtrącam sie.

1 polubienie

O Piochusa mi chodziło- gwoli ścisłości. Nie o Ciebie.

1 polubienie

@collins02, @Vilemo nie rogrzebujcie sporu od nowa.
Temat zostaje w stanie nienaruszonym, ale nie robcie z tego pyskowki.
Bo mysle, ze dopiero to jest zaprzeczeniem idei jakim sprzyjal nasz zmarly kolega.

Przeciez ja właśnie przeciw temu…
Widzę ze jednak bardzo ogranicze swoją aktywność.Zresztą napisalem powyżej ze nie będę sie dalej wtrącał.

człowiek żyje tak długo, jak długo żyje pamięć o nim
To motto przyswiecalo juz starozytnym, przyjmujac w skrajnych przypadkach budowanie piramid :wink:
W tym przypadku nie tylko zagadek, ale i polecanych ksiazek, umiejetnosci dyskusji i pogody ducha.

8 polubień

Jestem za tym, by temat został. Antykwa zasłużył na to, byśmy o nim mówili i wspominali Go.

Mam po nim wspaniałe wspomnienia, nie tylko zagadek dotyczące, a powiadam Wam, że zagadki owe były bardzo ważną częścią jego życia. Ale miał też i inne zainteresowania.
I nie traktował ich powierzchownie.

7 polubień

pytan bez wniosku jego tworcy nie zamykam, najwyzej na ring przeniose…

1 polubienie

To pytanie nie powinno być w ringu.
Dlatego proszę wszystkich o spokój w tym temacie.

4 polubienia

oj znowu tak zle nie mysl - na ring to trafiaja przekomarzanki a nie tematy powazne.

2 polubienia

Pytanie zostaję, koniec, kropla.

6 polubień

1 tak masz rację
2 To nie temat a człowiek
3 Serio? obraziłaś mnie

I o to mi kolego chodziło.

1 polubienie