Jestem by był ale zamknięty
Demkratycznie Cie przeglsowano.
I skonczcie te do niczego nie prowadzaca dyskusje.
Pytanie zstaje, bedzie owarte i prosze sie trzymac tematu.
Jezus, ciszej nad tą trumną.
dobrze.
A możesz też Iwona wpisać kto prosił o podwieszenie tematu?
Zapewne ale fajvye bt=y dostał kategiru e
Moze niekoniecznie, ustawilby w pionie co poniektórych
nie tyle spadl co zostal po poltora miesiaca wycofany.
Przeczytalam o tym na fejsie i w pierwszej chwili nie uwierzyłam. Przecież to niemożliwe. Przecież osoba, którą szanuję, cenię, uwielbiam, nie może tak po prostu zniknąć.
Gdzieś tam w głowie roił mi się pomysł odwiedzenia Opola a jednocześnie obawa że może będę nie w czas, a może On nie ma ochoty…
Jaka szkoda, że odeszłam z Pytamy, kiedy Wy już się z nim osobiście spotykaliście. Jaka szkoda, że go nie zobaczyłam, nie przytuliłam. Kilka razy rozmawialiśmy przez telefon dawno temu. Zdążyłam mu powiedzieć, że bardzo go szanuję, że jest dla mnie wzorem do naśladowania. Chociaż tyle, choć i tak za mało. Mam żal do siebie za odkładanie spraw na później. Później może nie nastąpić, bo jest za późno. Tak mi przykro. Tak mi nie do wiary. Tak cholernie ja pierniczę.
Smutna to wiadomość.
Dopiero się dowiedziałem od Birbanta. Mega smutno. Człowiek z klasą. Spoczywaj w pokoju i do osobistego poznania i spotkania po drugiej stronie. Do zobaczenia.
Też myślę. Pierwsze Boże Narodzenie bez Antykwy. Smutno.
Czas szybko leci dopiero był czerwiec i ta wiadomość teraz już grudzień zaraz nowy rok
Rehabilitacja się nie powiodła?
Czyli to kolejna ofiara tzw. KOWIDA ?
Do dzisiaj nie wiem -jak to się stało ,że tylu ludzi wtedy poumierało …
Tak mi przykro…
Żył i żyje w naszej pamięci
Smutne. Smutne jest także to, że nie wiedziałem o odświeżeniu forum pytamy.pl pod innym adresem, ech. Brakowało mi cholernie tej społeczności, ech. Odkryłem to dziś, całkowicie przez przypadek. Witaj ponownie Bingola!
Witam w klubie i na pokladzie.
Lepiej pózno niż wcale.
My tu już ponad 5 lat na tej tratwie ratunkowej…
No coś takiego! Kogóż my to widzimy! Jedna z ikonicznych postaci starego forum! WItamy serdecznie, mam nadzieję na dłużej!