Moja ciekawostka…Tak Antykwa nas wywłóczył po Opolu,ze nigdy wiecej glanów nie założyłam…Na drugim spotkaniu mialam zielone, na trzecim czerwone, na kolejnym miały byc żółte,potem niebieskie,czarne i bordowe… Po “spacerku” po Opolu sprzedalam wszystkie glany .
W mojej glowie Zygmuś zostanie zapamiętany głownie z tej historii a i jedno slowo zawsze juz bedzie mi sie z Nim kojarzyło " Joint".
Świeca zgasła. RIP.
Cóż napisać, jak nie sposób nic napisać.
O Boże…
No to w szoku jestem. Ciężko mi coś powiedzieć. Nigdy nie był człowiekiem z mojej bajki.
Niech spoczywa w wiecznym pokoju.
Śmierć zakończyła Twoją ziemską podróżZygmuncie, ale to nie jest kres istnienia.
Zapamiętam Ciebie jako ciepłego, skromnego i kulturalnego kolegę
Kurcze o tym naszym Leone myślę.
Ktoś coś?
Podejrzewam że obaj są w tym samym miejscu
Niestety, nikt, nic… A były próby poszukiwań. Mało danych zostawił.
Miejmy nadzieję że jest to miejsce pozbawione chorób, smutku i samotności. Zasłużyli.
Dziwne.
Bo dziwny jest ten świat.
Wypijmy za @Antykwa .
Niech go anioły dobrze obsłużą w barze na chmurce
Gdy dowiedziałam się dziś nie uwierzyła. Nadal nie potrafię uwierzyć. Jakby mi ktoś w łep dał. I nie potrafię znaleźć słów.
Moje pierwsze spotkanie z Zygmuntem to było spotkanie w ciemno przed pogrzebem Barki.
Jutro o 12 Jego pogrzeb. Jak dowiedziałam się. Ale z bólem nie jestem wstanie ogarnąć tego logistycznie w tak krótkim czasie.
Zygmunt dlaczego to zrobiłeś? Smutno bez ciebie strasznie.
Sorry
Bardzo lubił piwo.
Smutek tym większy.
Jak do tej pory, to każde nasze spotkanie było udane i chciałoby się, by tak było zawsze.
A tu masz Ci los. Planuj sobie teraz czas …
W jednej z ostatnich rozmów z Antykwą gawędziliśmy, co będziemy robić gdy się spotkamy za kilkadziesiąt dni … O ile pamiętam, miał nawet przyjechać dzień wcześniej.
Takiego scenariusza się jednak nie spodziewałem.
Smutne i przykre…
A kto by się spodziewał? Miał do mnie listę pytań. Już jej nie zobaczę.
Dane jak dane, Paolisi nie jest duze, z urbanizacja taka jaka opisywal tylko jedna.
Kompleny brak odzewu ze strony tamtych urzedow. Moze jakby am byc osobiscie?