Płaskoziemcy

obraz

8 polubień

6 polubień

Dobry pomysł. Zaraz zobaczę jak to daleko :grin:

1 polubienie

Już wiem. Nie pamietalem nazwy jeziora, ale most przez jezioro jest na mojej bucket list.

1 polubienie

Jakies 1800 km. Beretem rzucić :wink:

3 polubienia

E tam, zdjecie w Photoshopie zagięli :laughing:

6 polubień

@Nunu Nie wszyscy ludzie mniej inteligentni maja więcej znajomych… :upside_down_face: pracuję z niepełnosprawnymi intelektualnie - także ze spektrum autyzmu - najpierw trzeba ich nauczyć jak zawrzeć znajomość.

3 polubienia

Lubię jeździć. Na ostatnie całkowite zaćmienie słońca na kontynencie północnoamerykańskim jechałem 1300km w jedną stronę, więc przy odrobinie zaparcia i po dobrych drogach pewnie i 1800 bym zrobił. :wink:

4 polubienia

Nie ma to jak jakis cel w życiu :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Z zaparciem można jechać dalej, ale podejrzewam, że z rozwolnieniem przejechałbyś ten dystans znacznie szybciej. :rofl:

5 polubień

My już o odwiedzeniu Hiszpanii z okazji zaćmienia słońca rozmawialiśmy… :grin:

3 polubienia

Da się to wyjaśnić kształtem szyby okna rakiety, że niby ona zniekształca obraz.

1 polubienie

No shit. :slight_smile:

1 polubienie

Ja to tak w ogóle nieśmiało proponuję, kto żyw i zainteresowany, niech gna do tej Hiszpanii zobaczyć całkowite zaćmienie. Ja się mogę podjąć tego, że Słońce się rzeczywiście zaćmi. Abyśmy tylko zdrowi byli za ten jakiś czas. W każdym razie ja zamierzam się przejechać.

Ktoś może zapyta a kiedy ta impreza miałaby być?

Zgadłem?
Czy nie zgadłem? :thinking:

2 polubienia

No zapyta no kiedy? :thinking: @devil i tak już śpi i popija :beer: przez sen, więc główny gwóźdź programu nie będzie obecny …

2 polubienia

12 sierpnia 2026 roku. Jeśli dożyjemy, spotykamy się Nunu w Hiszpanii ok?

3 polubienia

No spotkamy :thinking: …ale ja wtedy będę bardzo stara i gruba, bo już widzę, na co się zanosi…

3 polubienia

Spokojnie, ja będę na pewno starszy i grubszy, zakład? :grin:

3 polubienia

Poza tym Twój bombel może powiedzieć "ciocia bój się:, bo w tym wieku tak się mówi, a on będzie w tym wieku, ale mam nadzieję, że mnie nie będzie straszył…bo ja się wtedy boję :fearful:

2 polubienia

Nunu, nie ma co marudzić, tylko powoli trzeba zacząć zajmować się organizacją tego spotkania. Najpierw jednak poczekajmy ilu będzie chętnych. Jak myślisz?
0
1
2
3
więcej? :thinking:

Widziałaś kiedykolwiek całkowite zaćmienie słońca?

3 polubienia