Dobry pomysł. Zaraz zobaczę jak to daleko
Już wiem. Nie pamietalem nazwy jeziora, ale most przez jezioro jest na mojej bucket list.
Jakies 1800 km. Beretem rzucić
E tam, zdjecie w Photoshopie zagięli
@Nunu Nie wszyscy ludzie mniej inteligentni maja więcej znajomych… pracuję z niepełnosprawnymi intelektualnie - także ze spektrum autyzmu - najpierw trzeba ich nauczyć jak zawrzeć znajomość.
Lubię jeździć. Na ostatnie całkowite zaćmienie słońca na kontynencie północnoamerykańskim jechałem 1300km w jedną stronę, więc przy odrobinie zaparcia i po dobrych drogach pewnie i 1800 bym zrobił.
Nie ma to jak jakis cel w życiu
Z zaparciem można jechać dalej, ale podejrzewam, że z rozwolnieniem przejechałbyś ten dystans znacznie szybciej.
My już o odwiedzeniu Hiszpanii z okazji zaćmienia słońca rozmawialiśmy…
Da się to wyjaśnić kształtem szyby okna rakiety, że niby ona zniekształca obraz.
No shit.
Ja to tak w ogóle nieśmiało proponuję, kto żyw i zainteresowany, niech gna do tej Hiszpanii zobaczyć całkowite zaćmienie. Ja się mogę podjąć tego, że Słońce się rzeczywiście zaćmi. Abyśmy tylko zdrowi byli za ten jakiś czas. W każdym razie ja zamierzam się przejechać.
Ktoś może zapyta a kiedy ta impreza miałaby być?
Zgadłem?
Czy nie zgadłem?
No zapyta no kiedy? @devil i tak już śpi i popija
przez sen, więc główny gwóźdź programu nie będzie obecny …
12 sierpnia 2026 roku. Jeśli dożyjemy, spotykamy się Nunu w Hiszpanii ok?
No spotkamy …ale ja wtedy będę bardzo stara i gruba, bo już widzę, na co się zanosi…
Spokojnie, ja będę na pewno starszy i grubszy, zakład?
Poza tym Twój bombel może powiedzieć "ciocia bój się:, bo w tym wieku tak się mówi, a on będzie w tym wieku, ale mam nadzieję, że mnie nie będzie straszył…bo ja się wtedy boję
Nunu, nie ma co marudzić, tylko powoli trzeba zacząć zajmować się organizacją tego spotkania. Najpierw jednak poczekajmy ilu będzie chętnych. Jak myślisz?
0
1
2
3
więcej?
Widziałaś kiedykolwiek całkowite zaćmienie słońca?