Też pamiętam
A i przytulić potrafi jak nikt!
Twoje zdrowie!
Że niby ja? Przytulić to ja potrafię, ale nie, żeby Ciebie, Od tego są dziewczyny, żeby je przytulać…
No walnij sie!!!
Przytulam kobiete lub dziewczynę,co zresztą nie robi mi róznicy.
Ale tylko tak…
No że też tlumaczyć mi przyszło…
Co to z chopem robi sukienka z tetry, że aż się podnosi mu temperatura i w oczach pewnie faluje
Żeby tylko temperatura się podnosiła…
Zamknęłam okno, bo niepotrzebnie było otwarte przez moja demencję. I włączyłam na prawie full wiatr. Co prawda temperatura daleka jest od tej z ubojni kurczaków jaką miała jedna moja szefowa, ale da się żyć
To u okulisty kolejka jak nic przez sukienkę, ja bym to leczył nacieraniem oczu przecięta cebulą. Atropina i krople za słabe, bo gorsze to niż oczy naświetlone po spawaniu
Co nieco pomagają opuszczone żaluzje, z tym wiatrakiem to ostrożnie - większość nie pracuje ciągle, a bardziej np po 20 - 40 minut i potem mała przerwa by przestygl. Powinno pisać np na dole pod podstawka. Mam ruski / nie wiem skąd, pewnie ktoś nie odebrał po naprawie / i go nie włączę - muchy nie będą miały karuzeli za darmo
Tylko, gdy mąż lub kot domaga się mojej uwagi Urlop spędzamy w domu, ale może to i lepiej?
Jutro ma być extremum. Lubię ciepełko, ale wszystko ma swoje granice.
Ja juz sie wyszalałem.
I teraz czuje male zmeczenie.
Jak nie Covid to PiS, teraz wysokie temperatury każdego wymęczą
Nie mam siły na szaleństwa, spokojnie czkam na zmianę pogody, a najbardziej na deszcz. Już wczoraj studnia była pusta
Żartuje…Cieszy mnie tylko to że jest czym oddychać…
Tobie to dobrze! Uciekł do nas…
Podobno…
Niestety…
Ja pamiętam ryby akwariowe - tetry. Sam ich nigdy nie miałem, ale kumpel miał…
W tetrach w Tatry…