Upał uciekł!

Też pamiętam

2 polubienia

A i przytulić potrafi jak nikt!
Twoje zdrowie!

2 polubienia

Że niby ja? Przytulić to ja potrafię, ale nie, żeby Ciebie, Od tego są dziewczyny, żeby je przytulać… :+1: :stuck_out_tongue:

3 polubienia

No walnij sie!!!
Przytulam kobiete lub dziewczynę,co zresztą nie robi mi róznicy.
Ale tylko tak…
No że też tlumaczyć mi przyszło… :joy:

3 polubienia

Co to z chopem robi sukienka z tetry, że aż się podnosi mu temperatura i w oczach pewnie faluje

3 polubienia

Żeby tylko temperatura się podnosiła…

3 polubienia

Zamknęłam okno, bo niepotrzebnie było otwarte przez moja demencję. I włączyłam na prawie full wiatr. Co prawda temperatura daleka jest od tej z ubojni kurczaków jaką miała jedna moja szefowa, ale da się żyć :roll_eyes:

2 polubienia

To u okulisty kolejka jak nic przez sukienkę, ja bym to leczył nacieraniem oczu przecięta cebulą. Atropina i krople za słabe, bo gorsze to niż oczy naświetlone po spawaniu

1 polubienie

Co nieco pomagają opuszczone żaluzje, z tym wiatrakiem to ostrożnie - większość nie pracuje ciągle, a bardziej np po 20 - 40 minut i potem mała przerwa by przestygl. Powinno pisać np na dole pod podstawka. Mam ruski / nie wiem skąd, pewnie ktoś nie odebrał po naprawie / i go nie włączę - muchy nie będą miały karuzeli za darmo

2 polubienia

Tylko, gdy mąż lub kot domaga się mojej uwagi :slight_smile: Urlop spędzamy w domu, ale może to i lepiej?
Jutro ma być extremum. Lubię ciepełko, ale wszystko ma swoje granice.

3 polubienia

Ja juz sie wyszalałem.
I teraz czuje male zmeczenie.

1 polubienie

Jak nie Covid to PiS, teraz wysokie temperatury każdego wymęczą

3 polubienia

Nie mam siły na szaleństwa, spokojnie czkam na zmianę pogody, a najbardziej na deszcz. Już wczoraj studnia była pusta :frowning:

3 polubienia

Żartuje…Cieszy mnie tylko to że jest czym oddychać…

3 polubienia

Tobie to dobrze! Uciekł do nas…

2 polubienia

:joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Podobno…

2 polubienia

Niestety…

1 polubienie

Ja pamiętam ryby akwariowe - tetry. Sam ich nigdy nie miałem, ale kumpel miał…

3 polubienia

W tetrach w Tatry… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia