Jeszcze 3 dni. Błagam…a nie, zapomniałam, że ja na urlopie
Nunu, to było dobre!
A nie. Przepraszam…
TO BYŁO BARDZO DOBRE!!!
Dla kogo dobre, to dobre … A ja znow w pracy.
Jeszcze nawet polmetek nie minal …
No ale też urlop miałeś.
Tak ja Nunu teraz.
No ja Cię nie mogę…
Być na urlopie i zapomnieć o tym, że się jest.
Juz mysle o nastepnym, takim miniurlopie. Ale to dopiero w sierpniu.
Wszyscy o tym sierpniu myślicie.
Birbant straszył Collinsa, że mu Sokoły w wersji ukraińskiej zaśpiewa, więc Collins chciał zwiewać…
Dzieje się
Bo ja mam tyle zajec jak nic nie robie…latwiej bylo robic, bo sie musialo.
Jak nic nie robisz, to tyle zajęć?
Nunu,dlaczego zawsze czytając, co piszesz uśmiecham się?
Ba!Ja wlasnie zdalem sobie z tego sprawe po dwóch dniach! Dopiero teraz dociera do mnie ze mam wolne…
Taki zakręcony jesteś?
Jestem czy bylem…Juz opowiedzialem wszystko @birbantowi…A jestem tak wypompowany ze niech On Ci sam opowie…Ja juz nie mam sił…
Nawet do pubu nie poszedlem na mecz
Bywają męczące sprawy na tym świecie. Ja z kolei fizycznie padłam. Normalnie padłam i już i zaraz znieruchomieję na zawsze, bo mnie wszystko już boli i niczym nie dam rady ruszyć
Póki mozesz pisać…
Wiem…Czasem ciało sie buntuje i… No co zrobisz?
Kiedys w liceum,zagrałem dwa mecze pod rząd.Kolega prosil bo ktoś u nich był chory…No to dawaj!I jeszcze bramki strzelałem…
Az przyszedl ostatni kwadrans i…Nie moglem sie ruszyć z miejsca.Noga,ręce…Wszystko ważyło tysiąc kilo…
Spalem potem ok. 12 godzin…
Też się przeforsowałam, ale “odwaliłam” ładny kawał roboty. Sprzątanie poremontowe… Jutro też będę zasuwać, ale potem… Potem rozsiądę się jak taka dama i będę podziwiała jak już jest czyściutko
Tez to lubie.Dlatego tak czesto zaczynam dzień od sprzątania.
Ja nie lubię sprzątać, ale lubię mieć czyściutko, więc… no nie mam wyboru, bo samo się nie zrobi
Nic nie sprawia takiej przyjemnosci jak szybkie efekty wykonanej pracy
Warto wcześnie zaczynać…Cokolwiek by to nie było.
Kiedyś mawiano…“Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje!”
Dzięki za dodanie otuchy
No…W kazdym razie nie oczekuj ode mnie,“co masz zrobic dzisiaj,zrob jutro” czy temu podobnych"uwolnień"
Mój kolega też tak mówi, że nie lubi sprzątać ale lubi mieć czysto. Ja lubię jedno i drugie @joko .