Ja przepraszam ówczesne komputery (również ‘jakieś odry’) za moją inwektywę. Ale przyznacie że wyłuskać roczek z daty (na którymkolwiek miejscu by był) dałby radę obecnie co drugi użytkownik.
Masz zupełna rację. Tez mnie denerwuje to, że nie zawsze można być pewnym napisanej przez kogoś daty.
Jak ja bym Ci napisał, jak ja dla własnych potrzeb zapisuję datę, to byś pomyślał, że jestem zdrowo kopnięty …
Ech, pewnie i bez daty tak myślisz …
Przez Ciebie wyszłam na wariatkę. Mąż patrzy co ja wyprawiam, a ja się normalnie głośno śmieję do monitora. Ta wypowiedź nade mną powinna dostać sto ramek, bo bardzo rzadko tak szczerze i głośno się śmieję
@joko, ale ja naprawdę mam własny system zapisywania dat, kolega który właśnie pisze - Bingola może poświadczyć … O ile ma jeszcze pewną książeczkę. Tam na ostatniej stronie tej książeczki jest zapis 5 - cyfrowy, to właśnie mój system zapisywania dat. Poświadczysz @Bingola?
a ić w CH … Oto moje komentarium na ten temat
Każda data zapisana innym systemem
Nie nie, ja mam swój własny od wielu lat … Może kiedyś Ci o nim opowiem. Pewnie okazja się jakaś znajdzie …
To te słowa mnie tak “ucieszyły” a nie te o własnym systemie datowania.
Oczywiście, ze mam tę książeczkę przed sobą, data zapisana na ostatniej stronie to *92295.
Ki czort?
Nigdy Cię to nie zainteresowało? Przy piwie Ci o tym opowiem, już niedługo @Bingola …
Najlepiej idź tam, gdzie to napisali i spróbuj się delikatnie dopytać Ja to nie pomogę. Nie wiem
Fucking hell…
Sądzisz że będą pamiętać co mieli kiedyś na myśli @joko?
10 sierpnia 2018 roku. Tego dnia ta data została napisana - tak wynika z zapisu.
Bo jest środek nocy, to się już wszystko myli Poważnie to jest taka data jak napisałeś?
Tak, dokładnie tak jest.
Będa czy nie będą, mają powiedzieć co napisali i już!